4405 Nyíregyháza, Kállói út 105.
Tel: 42/451-536, Fax: 42/783-253
E-mail: garakarosszeria.kft@gmail.com

Lökhárítók

Díszlécek, Rácsok, Merevítők

Hűtők

Víz-, Klíma-, Intercooler

Karosszériaelemek

Sárvédők, Dobbetétek, Gépháztetők, Homlokfalak

Tükrök

Külső tükrök, Tükörlapok

Világítás

Fényszórók, Hátsó lámpák, Első és oldalvillogók, Izzók

Ajtózárak, kilincsek

Rólunk


A nyíregyházi székhelyű GARA Karosszéria Kft-t 2011. novemberében alapítottuk azzal a céllal, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei régiót ellássuk gyári, bontott és utángyártott karosszériaelemekkel, autólámpákkal, autóalkatrészekkel lehetőleg minden autótípushoz.

Vállalkozásunk mottója, hogy „Azt az alkatrészt, olyan áron, abban a minőségben és addig a határidőig az ügyfeleink rendelkezésre bocsátjuk, ahogy azt a megrendeléskor vállaltuk”.

Mivel igyekszünk minden személygépjármű típushoz alkatrészeket biztosítani, a raktározás problémát jelentene a termékek sokasága miatt, ezért alapvetően megrendelésre dolgozunk. Ez annyit jelent, hogy az utángyártott alkatrészek esetében általában 1-2 munkanap alatt, bontott alkatrész esetén 1-5 munkanap alatt, míg a gyári alkatrészek esetében 2-8 munkanap alatt beszerezzük a kívánt termékeket.

Cégünk az alkatrész-kereskedelmen túl szolgáltatást is nyújt a partnerei számára, miszerint igen jól képzett kollégáink segítségével igyekszünk komplett árajánlattal minden érdeklődést maximálisan kielégíteni, legyen szó utángyártott, bontott vagy gyári autóalkatrészekről. Szerződött partnereinknek ezen túlmenően naponta kiszállítjuk a megrendelt termékeket a megye területén.

Az utángyártott karosszériaelemek tekintetében fő beszállító partnerünk a budapesti székhelyű Iharos és Goller Kft, mely nagy hangsúlyt fektet az alkatrészek minőségére, ezen túlmenően azok tárolására, így a tőlük hozott alkatrészek esetében valamivel kevesebb a sérült termék és a minőségi kifogás előfordulása.

Főbb forgalmazott termékeink: