Vásárlási folyamat a webshop-ban 

Alapesetben a webáruházból a hétfőtől – csütörtökig 16.15-ig, pénteken 14.15-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapon teljesíteni.
A webáruház a rendelési igény leadása után a vevő e-mail címére egy automatikus visszaigazolást küld. Ez a visszaigazolás nem a megrendelt termékekre vonatkozó szállítási megerősítés, hanem egyelőre csak egy értesítés arról, hogy a vevő rendelése megérkezett a GARA Karosszéria Kft. munkatársaihoz.

A webshop-on keresztül leadott rendelési igények feldolgozása során a GARA Karosszéria Kft. munkatársai minden esetben e-mailben értesítik a vevőt az érintett rendelés aktuális státuszáról (az automatikus visszaigazoláson felül).

A megrendelés leadásakor telefonszám megadása kötelező, mert a feldolgozás során szükség lehet személyes egyeztetésre.

Átvételi lehetőségek

A GARA Karosszéria Kft üzletében történő személyes átvétel a 4405 Nyíregyháza, Kállói út 105. szám alatt.

A termék lehetséges átvételének időpontját a megrendelt termékek rendelkezésre állása határozza meg, melyről minden esetben tájékoztatást adnak munkatársaink. A rendelkezésre állás időpontjától számított maximum 5 naptári napig van mód a termék átvételére. Ezt követően a rendelés semmisnek minősül, és az érintett termékek rendelkezésre állása a továbbiakban nem biztosított.

Postával történő házhoz szállítás

A mindenkor érvényes házhoz szállítási díjszabás és szabályozás elfogadása mellett a vevő kérheti a megrendelt termékek egy általa megadott címre történő kiszállítását.

A kiszállítás időpontját a megrendelt termékek rendelkezésre állása határozza meg. A kiszállítás időpontja a vevő által megrendelt termékek együttes rendelkezésre állásától számított következő munkanap.

A csomag postára adásakor a vevőt e-mailben tájékoztatjuk a csomagfeladás tényéről, illetve a csomagszámról, amelyre hivatkozva a vevő közvetlenül a postától kérhet további információkat.

A csomagszállítás díja

Az üzletben történő személyes átvétel természetesen díjmentes, valamint a szerződött partnereink részére díjmentesen kiszállítjuk a megrendelt termékeket.

A csomagok kiszállítását a Magyar Posta végzi. A kézbesítés 8:00 és 17:00 között történik, ezért minden esetben olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban át tudja venni a rendelését!
A csomagküldés díja a Magyar Posta mindenkor érvényes díjszabása (http://www.posta.hu/static/internet/download/2014_tarifatabla_HU_2014_01.pdf).Átfutási idő

Webshop-unkból közvetlenül utángyártott alkatrészeket rendelhetnek, így azok telephelyre érkezésének ideje általában 1-2 munkanap. A személyes átvétel ezt követően 5 munkanapig lehetséges telephelyünkön.

Csomagküldés esetén:

Amennyiben hétfőtől-csütörtökig 16:15-ig, pénteken 14:15-ig leadja rendelését, akkor az esetek többségében a termék a következő munkanapon postázásra kerül. Az így átadott csomagok belföldre a következő 1-2 munkanapon kerülnek kiszállításra 8:00 és 17:00 között. Ezen belül a kézbesítés pontos időpontját a Magyar Postától lehet megtudni, a rendelésről kapott csomagszám alapján.

A munkanapon a megjelölt időpontok után, szabad- vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Üzletben történő személyes átvétel esetén:

A termék átvételének pontos időpontjáról minden esetben az üzletben dolgozó kollégák adnak tájékoztatást! A termék üzletbe történő megérkezésekor az üzlet munkatársa e-mailben, vagy telefonon tájékoztatja a vevőt.

Lehetséges fizetési módok webshop-ban történő megrendelés esetén

A vevő a rendelés elküldése előtt választhat az alábbi fizetési módok közül:

  • Boltban történő készpénzes fizetés
  • Utánvét, házhoz szállítással kért megrendelés esetén

Postai csomagküldés díja

 1 munkanapos
törékeny csomag
2 munkanapos
törékeny csomag
2 kg-ig 2 500 Ft 2 300 Ft
5 kg-ig 2 800 Ft 2 600 Ft
10 kg-ig 2 900 Ft 2 800 Ft
20 kg-ig 3 500 Ft 3 300 Ft
30 kg-ig 5 000 Ft 4 800 Ft
40 kg-ig 8 400 Ft 7 600 Ft